LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk


Fredag aften afholdte de to tovholdere Niels Erik Lorensen og Keld Pedersen et info møde.

Vi skulle blandt andet lørdag formiddag en tur til Søby Brunkulslejer og om aftenen afholdtes en fællesspisning.



På turen til Sunds Sø Camping og Søby Brunkuls museum var det dejligt at se og møde så mange nye medlemmer. Det er rart at nye kommer til og har lyst til at dele camping- og klublivet med os andre...

Samvær, fællesskab og hygge. 

3 ord som tydeligt beskriver vores klub





FÆLLESSKABET PÅ CAMPINGPLADSEN
PÅ TUR SAMMEN...

Det kan lyde som floskler og pæne ord, men i vores klub bestræber vi os på at vi alle er sammen på vores ture, i det omfang den enkelte selv har lyst til det. Det er af yderste vigtighed at specielt nye medlemmer ikke "føler sig alene", men der skal selvfølgelig også være mulighed for at "være alene" i det omfang man ønsker det...

Når vi tager på sightseeing, benytter vi os tit og ofte af samkørsel. Dette er ikke blot en praktisk foranstaltning, men er også med til at "ryste os sammen". Vores ture behøver ikke at føre os langt væk, men lidt oplevelser skal der til på en klubtur og på denne tur tog vi til Søby og "gik rundt i brunkullene". En god oplevelse med en dygtig og fortællelysten guide :)


"Onkel Keld" & Ernst morer sig vældigt over undertegnede (Mona). Ja ja, kan man ikke blive til andet, kan man altid blive til grin, dog på den venlige måde :)



Vi startede med et meget spændende foredrag afholdt af vores dygtige og underholdende guide og i disse teknik tider er det nemt lige at søge info, mens der fortælles historier af guiden...


Herover: fællesbord fredag aften, hvor Kai og Mona Damholdt gav pølser pga. køb af anden campingvogn og en tradition blev skabt - KIRSTENS CAMPINGKAGE. Den gik som "varmt brød" :) 

 KIRSTENS CAMPINGKAGE

...man skal også huske væskebalancen


Klubgæster til arrangementer er der også plads til hos os :)
Kvalitet fornægter sig ikke... klubbens svenske medlems 30 år gamle TEC Weltbummler, som han har ejet fra ny :)
 
Som rosinerne i pølseenden ankom Bodil og John direkte fra Magdeburg i Tyskland efter en tur i Prag. De var begge, ganske naturligt, lidt møre i betrækket efter den lange køretur :) 

De fik sig en "griller" og "en kold fra kassen" og ikke at forglemme et stykke af "Kirstens Campingkage"

"3 RASKE DRENGE...GIK SIG EN TUR..."

Den kan være hårdt at være turist på sightseeing og for nogle er det mere hårdt end for andre... En paraply kan være en god støtte - selv når det IKKE regner :)

Vores guide i Søby var virkelig dygtig og hvor kunne han dog fortælle spændende historier.

"Camping-Kokken"


Vi fik blandt andet opskriften på Søby Suppe af guiden. 3 øl stilles på et bord sammen med en porre. De 3 øl drikkes og porren lægges væk igen, til næste måltid.
Tove og Mona fandt et par stole som de begge gerne ville have haft med hjem. Nok var stolene af ældre dato, men yderst behagelige at sidde i:

Ved den gamle vejerbod, blev Tove lokket af Kai...måske der var en stol i den gamle ruin???

....men der var ingen stol indenfor...

....det bakkede idylliske landskab er menneskeskabt vha. håndkraft!

....der  bliver kigget efter bagtroppen, men den når også op til toppen...
GRILLAFTEN OG FÆLLESSPISNING


Værtsparret på Sunds Sø Camping havde inviteret klubben til grill aften, hvor vi selv skulle komme med det kød vi ville grille.

Salatbord, blomkål i skjul og flødekartoffler stod pladsen for, og det smagte så fuglene sang.

1000 tak til Sunds Sø Camping for jeres venlighed og hjælpsomhed :) LINK TIL PLADSEN 



Det var dejligt at vi kunne komme indenfor i det skrækkelige vejr. Det regnede kraftigt udenfor. Ikke det mest hyggelige camping vejr...

Snakken kom hurtigt i gang, hvilket var rart da vejret udenfor, på nær om fredagen, ikke indbød til så mange fælles aktiviteter.



Det hyggelige lokale med udsigt til søen, kunne næsten ikke fåes bedre til en god fællesmiddag og med et salatbord der sagde "spar-to" var det en god aften...

Endnu engang tak til Sunds Sø Camping for at tage så venligt imod os.


Der  kom hurtigt kød på grillen, på trods at regnen stod ned i stænger... og nogle sørgede også for egen dessert... :)

En forventningsfuld Niels Erik