LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

Hos Kronjyllands Camping


Hos Brønderslev Caravan

 

Carina, Anette og Direktør Niels Mortensen hos Kronjyllands Camping & Marine tager altid godt imod klubben og dens medlemmer ved deres forskellige arrangementer og vi sætter en ære i at præsentere vores klub på bedste vis.

Niels Mortensen har en stor viden omkring LMC og de andre mærker som firmaet repræsenterer, men vores medlemmer ved at der altid er et kvalificeret svar på hånden omkring LMC.


Vi befinder os altid rigtig godt hos enten Kronjyllands Camping & Marine i Randers eller Brønderslev Caravan & Trailer Center når de afholder et arrangement og det håber vi skinder igennem når vi snakker med andre besøgende ved et af deres arrangementer.

Med hensyn til TEC - så tag ikke fejl. Vi ønsker stadig at snakke TEC. Produktionen under selvstændigt navn er godt nok ophørt og kører nu videre som LMC Vivo og Style, men dette har kun gjort os endnu mere opsatte på at fortælle at VI repræsenterer begge mærker, indenfor både campingvogne og autocampere.

  

Michael og Jakob er altid parate med en kvik bemærkning hos Brønderslev Caravan & Trailer Center, men vi ved at de, sammen med Christian Riber, altid er klar med deres viden omkring LMC & TEC og vi er altid velkomne som klub og medlemmer, i Brønderslev.

Mon ikke Christian Riber tæller LMC'er om natten i stedet for får, hvis han ikke kan sove....det kan vi godt have ham mistænkt for... Hans viden omkring både TEC og LMC er meget stor...


Vi er rigtig glade for det gode samarbejde vi har med flere campingpladser rundt om i Danmark.

tv. ses værtsparret fra den daværende Sunds Sø Camping og th. campingfatter fra Åkirkeby Camping.

KIG PÅ SIDEN MED SAMARBEJDSAFTALER og tag endelig på besøg på en af de gode campingpladser i Danmark, som klubben bestemt kan anbefale.På DCU Odense City CampSer du et af klubbens bannere på en campingplads i ind- og/eller udland, så ved du vi er tilstede og vi er altid parate til en snak :) og relationer til andre camping klubber, er vi bestemt også friske på, som her med Knaus Klubben...


Til Åbent Hus hos Løgstør Caravan

  
Vi arrangerer udflugter mm. og vi sørger for at få alle med, altså de som har lyst. Der er ingen "gruppe tvang" hos os.


N ye, som gamle medlemmer tages altid godt imod hos

LMC-TEC Klub Danmark