LMC-T.E.C. KLUB DANMARK

www.lmc-tecklubdanmark.dk

Igen i 2015 deltog klubben i Sindal Camping's Oktoberfest og vi havde en hyggelig weekend sammen i godt efterårsvejr.Klubben besøgte igen i år Sindal Camping, for udover at hygge os sammen, at deltage i den årlige Oktoberfest.

Lørdag morgen samledes vi alle ved det ene af klubbens to bannere, takket være John & Bodil's gavmildhed og dette takker vi i klubben meget for. Inden klubbens nyvalgte formand, Kim Veng, kunne byde alle velkommen, skulle vi lige have alle med i "rundkredsen.

Det er jo et mantra i vores klub, at alle skal være en del af fællesskabet i det omfang man selv ønsker og overkommer det... :)

Nogle af klubbens medlemmer havde valgt at weekendturen skulle foregå i hytte...

Så kan festen begynde....

Vi havde fået tildelt festivalpladsen til klubbens medlemmer og udsigten udover alle deltagerne fra klubben, set fra Kai og Mona Damholdt campingvogn, var ganske imponerende...


Vi besøgte igen Brønderslev Caravan & Trailer Center

Klubben besøgte lørdag eftermiddag BRØNDERSLEV CARAVAN, hvor vi hyggede os gevaldigt sammen med Christian Riber og personalet. Nogle af os, blandt andet Keld og Kirsten, havde tegnebogen oppe af lommen. De "slæbte" hjem med den nye KAMPA gasgrill, som vi var mange der gerne ville beundre... Selv røg jeg "helt rundt" over de smukke nye LMC Maestro 2016 campingvogne, som netop var hjemkommet, men det skal der nok store overtalelses evner til fra min side, før manden i huset er overbevist om nødvendigheden af.... men smukke og lækre...DET var de!

Se mere om de smukke vogne

Det var, med rette, en stolt Christian Riber som gerne viste vognene frem... 

Enten gør Michael opmærksom på HVEM der bestiller noget eller også er det hvem der SKAL bestille noget... det er nok op til diskussion :)

..og nogle tog på kinesisk restaurant samme aften

Vi var taget til SIndal Camping, blandt andet for at deltage i den årlige Oktoberfest, som blev afholdt allerede fredag aften. På den måde kunne man tillade sig at få en ekstra øl, uden at være nervøs for at skulle hjem med campingvognen morgenen efter.


Lørdag aften deltog de af klubbens medlemmer som havde lyst, på en tur til Hjørring hvor vi skulle på kinesisk restaurant.

Det var en VIRKELIG god en af slagsen....

Normalt er klubbens webmaster BAG kameraet, men Kim Veng snuppede lige et billede af Mona, da endnu engang hente nye kyllinge stykker med jordnødder!Som en lille krølle på beretningen fra Sindal Camping, vil jeg gerne sige tak til klubbens revisorpar, for en dejlig køretur hjem fra Brønderslev Caravan & Trailer Center. Poul kommer fra området og viste gladeligt frem af snørklede veje retur til Sindal, en virkelig spændende tur, som blandt andet førte os omkring Vrejlev Kloster, kendt fra DR 1. 

Sjovt nok var der ingen af klubbens medlemmer som lagde sig ud i en intern fodboldkamp morgenen efter Oktoberfesten....

Vi boede eller tæt nok på da.... men det må så komme en anden god gang for de "morgen-duelige"

Søndag morgen var det tid til afsked, med et "tak for denne gang og PÅ GENSYN, men vi skal lige have alle med inden...